Martindale: Loma-asunnot

Löysimme 322 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Martindale tarjoaa 23 kotia sekä muita loma-asuntoja, jotka sopivat täydellisesti matkaasi. Olitpa sitten matkalla ison ryhmän tai ihan vaikkapa lemmikkisi kanssa, loma-asunnoista löytyvät haluamasi ja tarvitsemasi mukavuudet, kuten Wi-Fi ja pysäköinti. Mitä ikinä sitten etsitkään, löydät takuulla kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimissamme on esim. esteettömiä tai savuttomia majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Martindale

Koe Martindale ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Martindale: Tekemistä ja näkemistä alueella

Haluatko löytää suosituimpia kohteita matkallesi? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, millainen lomakohde Martindale on. Katso alta lista eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Schlitterbahn New Braunfels Waterpark (30,5 km)
  • Wonder World (huvipuisto) (11,9 km)
  • The Bandit Golf Club (30,8 km)
  • ZDT's Amusement Park (31 km)
  • Aquarena Center (teemapuisto) (10,5 km)
  • Texas Ski Ranch (20,6 km)

Martindale ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Martindale on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen merkittävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • John J. Stokes Sr. San Marcos River Park (9 km)
  • Rio Vista Park (9,9 km)
  • San Marcos River (10,3 km)
  • San Marcos City Park (10,4 km)
  • Lake Dunlap (28,7 km)
  • Central Texas Bonsai Exhibit at Jade Gardens (28,9 km)

Julkinen liikenne – Martindale

Lähin lentokenttä on Austin-Bergstromin kansainvälinen lentokenttä (AUS) 44 km keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Martindale tai sen lähellä?

Maustasi tai matkabudjetistasi huolimatta, tarjoamme monia suosittuja majoituspaikkoja kohteessa Martindale ja sen lähellä. Halusitpa sitten varata yksinkertaisen mökin tai valtavan talon, löydät sivuiltamme taatusti sunnitelmiisi sopivan vaihtoehdon.

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata lomallesi "A Secluded Cabin And Art Oasis Nestled On 35 Acres In The Texas Hill Country". Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee 25undefined päässä kohteesta Martindale, ja se tarjoaa loistavia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi ulkotulisija ja takka.
  • Voit viettää upean loman myös halvalla. "Cozy And Comfortable 3bd San Marcos Vector Suite" on halpa lomakoti, joka sopii kaikkiin budjetteihin. Se sijaitsee suurin piirtein 13undefined päässä kohteesta Martindale, ja tarjoaa monia erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa grilli ja pysäköintialue.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Martindale loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Martindale tai sen lähistöllä?

Jos haluat pitää taukoa kaupungin kiireistä muutaman päivän ajan, saatavilla on useita upeita majoituspaikkoja kohteessa Martindale ja sen lähistöllä. Ota rennosti näissä suosituissa loma-asunnoissa:

  • "Walk To Gruene, On The Guadalupe. Summer Is Over But We Are Open For Fall" sijaitsee 30undefined lounaaseen kohteesta Martindale, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja takka. Jos kaipaat lisää tekemistä, täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten Austin Visitor Center tai Capitolin vierailijakeskus.
  • Ota huomioon myös "Most Captivating Geography In The Great State Of Texas", joka sijaitsee noin 30undefined lounaaseen kohteesta Martindale. Alueella sijaitsevat nähtävyydet, kuten Falconhead Golf Club tai Milton Reimers Ranch Park, ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja uima-allas.

Mitkä ovat parhaat romanttiset loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Martindale tai sen lähellä?

Mikään ei osoita rakkauttasi paremmin kuin romanttisen viikonlopun viettäminen yhdessä. Jos haluat viettää viikonlopun rakkaasi kanssa, valikoimiimme kuuluu romanttisia majoituspaikkoja kohteessa Martindale ja sen lähellä:

  • Lähde viettämään rentouttava loma "Chill Out One The Rivertubing, Partying" -majoituspaikassa, joka sijaitsee noin 4undefined päässä kohteesta Martindale. Tämä paikka tarjoaa asiakkailleen kaikki romantisella lomalla tarvittavat mukavuudet, joihin kuuluu esimerkiksi viinitilakierrokset lähistöllä ja takka.
  • Vaihtoehtoisesti voit viettää pari ihanaa päivää nauttien samppanjaa ja rentoutuen "Outdoor Lover's Paradise" -lomakodissa, joka sijaitsee keskimäärin 4undefined päässä kohteesta Martindale. Viinitilakierrokset lähistöllä ja takka takaavat romanttisen tunnelman.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Martindale tai sen lähistöllä?

Kaavailetko matkaa suuremmalla joukolla? Lähditpä reissuun sitten ystävien tai perheen kanssa, kohteesta Martindale tai sen lähistöltä löydät lukuisia suurille ryhmille soveltuvia majoitusvaihtoehtoja:

  • Noin 30undefined pohjoiseen kohteesta Martindale sijaitseva "Luxury 2, 800 Sq Ft Home Fast Wifi Hot Tub" tarjoaa 5 makuuhuonetta, ja paikan päällä on mukavuuksia, kuten museot lähistöllä ja puutarha.
  • Kerää 18 lempi-ihmistäsi viettämään aikaa yhdessä. Osapuilleen 30undefined luoteeseen kohteesta Martindale sijaitseva "Secluded Creekside Home And Barn" on erinomainen majoitusvaihtoehto, jossa on 7 makuuhuonetta sekä mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja grilli.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Martindale tai sen lähistöllä?

Vietitpä lomasi mieluiten sitten vuorimaisemissa tai rannalla lekotellen, lomailu on paljon hauskempaa lempi-ihmistesi kanssa. Tutustu alla oleviin suuriin majoituspaikkoihin kohteessa Martindale tai sen lähistöllä:

  • Suunnilleen 11undefined luoteeseen kohteesta Martindale sijaitseva "New Renovated Dtwn Retreat < 1 Mi To Plaza Park" tarjoaa 3 makuuhuonetta ja yöpymistilat 6 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten pyyhkeet ja jääkaappi.
  • "Cozy 5 Bedroom For Weekend Or Longer 2 Night Minimum" on toinen huippusuosittu vaihtoehto, joka sijaitsee 19undefined pohjoiseen kohteesta Martindale. Paikan päällä on 5 makuuhuonetta, tilat 18 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten olohuone ja astianpesukone.

Jos etsit päiväretkikohteita, alueella on vaikka millä mitalla perheystävällistä näkemistä ja tekemistä. Esimerkiksi River Walk, Six Flags Over Texas ja Lyndon B. Johnson Space Center and NASA ovat vierailun arvoisia kohteita.

Onko kohteessa Martindale tai sen lähistöllä loma-asuntoja, joissa on ulkotakka?

Halusitpa sitten nauttia viiniä kumppanisi kanssa tulen rätistessä taustalla tai nauttia olostasi ulkotulen lämmössä, Vrbon valikoimasta löydät täydellisen vaihtoehdon. Näistä kohteessa Martindale tai sen lähistöllä sijaitsevista vaihtoehdoista pidät takuuvarmasti:

  • "Entire Apartment 5 Min From San Marcos River" tarjoaa ulkotakan ohella mukavuudet, kuten ilmainen Wi-Fi ja kuisti. On aika virittää kitara, muistella leirilaulun sanoja ja kertoa karmivimmat kummitustarinat tulen räiskyessä taustalla.
  • Tuijottele liekkien loimua ja unohda arjen kiireet. "Luxury Glamping Safari Tent On San Marcos River 100+ Acres" tarjoaa ulkotakan lisäksi mukavuudet, kuten grilli ja pysäköintialue.