Green Bay: Loma-asunnot

Löysimme 401 loma-asuntoa – anna haluamasi päivät

tämänhetkiset kuukautesi ovat May 2024 ja June 2024.
toukokuu 2024
kesäkuu 2024
Kohteessa Green Bay sinulla on valittavanasi 327 kotia, 45 asuntoa sekä muita loma-asuntoja, joista jokin sopii varmasti täydellisesti lomaasi varten. Loma-asunnot tarjoavat sinulle ja ystävillesi, perheenjäsenillesi tai vaikkapa lemmikeillesi parhaat mahdolliset mukavuudet, joita ovat vaikkapa takka ja pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Löydät taatusti kaikkien tarpeisiin sopivan loma-asunnon. Valikoimiimme kuuluu muun muassa savuttomia tai esteettömiä majapaikkoja.

Löydä tyyliisi sopivia majoituspaikkoja

  • Mielenrauhaa
    Varaa luottamuksella -takuumme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista tukea
  • Lisää laatuaikaa
    Varaa unelmiesi majoituspaikka helposti ja vietä ihana loma vailla huolia
  • Omaa tilaa
    Täysin varustellut keittiöt, pesukoneet, uima-altaat, pihat ja paljon muuta
  • Enemmän vähemmällä
    Enemmän tilaa, yksityisyyttä ja mukavuuksia – enemmän vastinetta rahoillesi

Veden äärellä sijaitseva Green Bay odottaa löytäjäänsä

Joenranta ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Green Bay. Urheilutapahtumista, ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista tunnettu kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi. Lambeau Field Stadium ja Michiganjärvi ovat vain pari näkemisen arvoista kohdetta alueella. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, Vrbosta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Nähtävyyksiä alueella – Green Bay

Haluatko löytää tekemistä alueella? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, millainen lomakohde Green Bay on. Katso alta lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Bay Beachin huvipuisto (3,2 km)
  • The Ravine Pub, Grill & Banquet Hall (6,3 km)
  • Ashwaubomay Lake (11,5 km)
  • Thornberry Creek at Oneida (11,7 km)
  • NEW eläintarha (17,7 km)
  • Fox Hills Country Club (42,3 km)

Green Bay ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Green Bay tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Kokosimme listalle alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Green Bay kasvitieteellinen puutarha (7,3 km)
  • Two Creeks State Park (42,4 km)
  • The CityDeck (puisto) (0,6 km)
  • Heritage Hill State Historical Park (puisto) (5,2 km)
  • Cofrinin kasvitieteellinen puisto (7,9 km)
  • Lost Dauphin Park (16,4 km)

Miten kulkea alueella – Green Bay

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Green Bay, Wisconsin (GRB-Green Bay–Austin Straubelin kansainvälinen lentoasema) 9,6 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, lähistöllä sijaitsee myös 48,7 km:n päässä sijaitseva Appleton, WI (ATW-Appleton Intl.).

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat suosituimpia loma-asuntoja kohteessa Green Bay tai sen lähellä?

Vrbo tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja aina lapsiystävällisistä asunnoista luksustason vaihtoehtoihin kohteessa Green Bay ja sen lähellä. Tässä on muutama suosittu vaihtoehto, joissa lomasi on on varmasti unohtumaton:

  • Joskus sitä kaipaa vain hemmottelua. Siksi sinun kannattaa varata matkallesi "Charming Remodeled Historic Duplex With A Perfect Central Location". Tämä luksustason vaihtoehto sijaitsee 1km päässä kohteesta Green Bay, ja se tarjoaa upeita mukavuuksia, joihin kuuluu muun muassa erillinen ruokailualue ja ilmastointi.
  • Oletko lähdössä matkalle pienellä budjetilla? Voit yöpyä edullisesti "Cozy Private And Quiet, Entire Home. Wifi Pets" -majapaikassa. Se sijaitsee noin 2undefined kohteesta Green Bay ja se tarjoaa vierailleen erilaisia mukavuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi museot lähistöllä ja ravintolaopas.

Jos haluat lisää upeita vaihtoehtoja, käytä sivun yläreunassa olevaa hakupalkkia löytääksesi itsellesi täydellisen kohteen Green Bay loma-asunnon.

Mitkä ovat suosituimmat viikonloppuasunnot kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä?

Jos haluaisit pitää taukoa arkirutiineista parin–kolmen päivän ajan, tarjolla on useita mahtavia majoituspaikkoja kohteessa Green Bay ja sen lähistöllä. Keskity rentoutumiseen näissä suosituissa loma-asunnoissa:

  • Noin 4undefined länteen kohteesta Green Bay sijaitseva "Stay And Play Green Bay - 4 Min Walk To Lambeau Field" on luonnossa liikkujan valinta. Täältä on helppo ottaa suunnaksi alueen luonnonnähtävyydet, kuten High Cliff State Park tai Hickory Hills Country Club. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja museot lähistöllä.
  • Ota huomioon myös "Lambeau Field/Resch Complex Rental: 20 “steps” from Your Packer seat! Sweet!", joka sijaitsee noin 4undefined länteen kohteesta Green Bay. Alueella sijaitsevat nähtävyydet, kuten Hickory Hills Country Club tai Thornberry Creek at Oneida, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten grilli ja puutarha.

Mitkä ovat parhaat vuokrattavat loma-asunnot viikonlopuksi kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä?

Noin 6undefined lounaaseen kohteesta Green Bay sijaitseva Ashwaubenon on täydellinen minilomakohde. Myös noin 4undefined etelään kohteen Green Bay keskustasta sijaitseva Allouez kannattaa ottaa matkasuunnitelmissa huomioon.

Mitkä ovat parhaat suuret loma-asunnot ryhmille kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä?

Tutustu näihin suurille ryhmille soveltuviin majoitusvaihtoehtoihin kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä ja kokoa yhteen läheisesi:

  • "Game Cave - 5 Bedrooms 2 Baths" on täydellinen vaihtoehto, jossa on 5 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten grilli ja museot lähistöllä. Tämä tilava loma-asunto sijaitsee noin 3undefined länteen kohteen Green Bay keskustasta.
  • Noin 3undefined länteen kohteesta Green Bay sijaitseva "The Football Fun House By Pigskin Journeyman" on toinen oivallinen vaihtoehto, jossa on 3 makuuhuonetta, tilat 12 henkilölle sekä mukavuuksia, kuten tenniskentät ja ulkotulisija.

Mitkä ovat parhaat lomakodit uima-altaalla kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä?

Majoituspaikkaa valittaessa uima-allas on hauska lisä – etenkin, kun matkustat perheen pienimpien kanssa. Tutustu näihin lomakoteihin uima-altaalla kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä ja vie lomasi uudelle tasolle:

  • "Cozy Little House~park 1/2 Block Away" tarjoaa täydellisen ympäristön unohtumattomalle lomalle. Paikan päällä on uima-altaan lisäksi mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja grilli.
  • "In The Shadows Of Lambeau Field Is Our Packer House" tarjoaa mahtavan ympäristön rentoutumiseen. Upean uima-altaan lisäksi paikan päällä on mukavuuksia, kuten ulkotulisija ja grilli.

Kohteessa Green Bay on mannerilmasto, ja kesäkuukausina lämpötila vaihtelee 14undefined ja 25undefined välillä. Voit tutustua kohteessa Green Bay sijaitseviin lomakoteihin sivun yläosassa olevan hakupalkin ja suodattimien avulla.

Mitkä ovat parhaat perheille tarkoitetut suuret loma-asunnot kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä?

Laatuaika perheen kanssa on korvaamattoman arvokasta, eikö totta? Olitpa järjestämässä sukutapaamista tai reissua koko perheen voimin, näissä suurissa majoituspaikoissa kohteessa Green Bay tai sen lähistöllä tilaa on kaikille tarpeeksi:

  • "New Fort Howard Lodge, Modern Escape In Green Bay" sijaitsee noin 1km luoteeseen kohteesta Green Bay ja tarjoaa 3 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 13 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten keittiö ja stereot. On aika kerätä läheisesi saman katon alle!
  • Toinen huippusuosittu vaihtoehto on "Game Cave - 5 Bedrooms 2 Baths", joka sijaitsee 3undefined länteen kohteesta Green Bay ja tarjoaa 5 makuuhuonetta sekä yöpymistilat 12 henkilölle. Paikan päällä on mukavuuksia, kuten älytelevisio ja grilli.

Jos kaipaat päiväretkiohjelmaa, lähialueella on paljon perheystävällistä tekemistä ja näkemistä. Esimerkiksi Henry Vilasin eläintarha, Kalahari Indoor Waterpark ja Noah's Ark Waterpark ovat suosittuja vierailukohteita.

Tutustu kohteen Green Bay lähellä sijaitseviin alueisiin